Shopping cart

close
629 552 556 | info@miceli.cat

Alguns projectes realitzats

MICELI ha treballat, des de l’any 2010, en més de 50 projectes de planificació, optimització i reestructuració d’estructures públiques i privades que gestionen residus. També ha implantat amb èxit sistemes de recollida i transport de residus orgànics amb alts nivells de recollida selectiva. Aquí teniu alguns casos d’èxit:
View Large

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse

View Large

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse

Implantació de la recollida selectiva de matèria orgànica a Llívia: sistema de contenidor marró, en ciutadans i grans generadors. Metodologia de control del servei a través de l’aplicació de mòbils pròpia, i indicadors de servei.

Implantació de la recollida selectiva de totes les fraccions, amb sistema Porta a Porta a Sant Hilari Sacalm. Resultats superiors al 70 % de recollida selectiva, serveis específics per a Grans Generadors i edificis públics.

Implantació de la recollida selectiva Porta a Porta amb ús obligat de bossa compostable, a Olost de Lluçanès. Percentatges superiors al 75% de recollida selectiva.

Elaboració del Pla de Millora de la Fracció Orgànica de Residus Municipals a la Comunitat Foral de Navarra. Coordinació dels treballs amb 16 mancomunitats de tot el territori de Navarra. Implantació de comunitats de microgestors de matèria orgànica amb el sistema Miceli Micro ®.

Posada en marxa de compostador industrial comunitari a Viladamat,compostador de la Marca Joraform, de la que Miceli n’és el distribuïdor. Més de 60 famílies usuàries d’un compostador que tracta el 100% de la matèria orgànica recollida porta a porta i estalvia tot el cicle de transport i tractament a planta.

Posada en marxa de varis compostadors industrials per a tractar matèria orgànica domèstica recollida en grans generadors, ciutadania, etc. a Castelló, Andorra, País Basc i Malla.

Assessorament, elaboració de l’estratègia, projecte de servei i plecs de condicions tècniques del nou servei de recollida, transport de residus a les comarques de la Ribera d’Ebre, Priorat i Terra Alta. Optimització dels sistema de recollida porta a porta en comarques i municipis rurals, i millora en la gestió de la bossa compostable.

Implantació de més de 20 comunitats de compostaires domèstics,actualment en procés de transformació a microgestors amb el sistema Miceli Micro ®.
Amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya

Scroll To Top
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, accepteu el nostre ús de cookies.